Vés al contingut

La millora competencial i el creixement professional, motius estrella de participació al programa d'orientació professional Projecta't

Orientació
UCF

Durant aquest primer trimestre de 2024, al Servei d’Orientació Professional d'UCF ens hem centrat en la prospecció per actualitzar perfils professionals i tendències dins del sector sanitari i social. Al mateix temps, ja hem iniciat, i amb força, les orientacions professionals de la nova edició del programa Projecta’t, dirigit a persones treballadores del sector sanitari i social 100% subvencionat.

Les principals motivacions que manifesten les persones participants són: la millora competencial ("desenvolupar millor les meves funcions del dia a dia i amb més satisfacció, recuperar la Il·lusió, vers la meva professió") i el creixement professional ("preparar-me per a presentar-me a posicions que existeixen en la meva organització actualment o en un futur pròxim").

El fet d’iniciar amb la prospecció, és a dir, parlant amb les organitzacions sobre la realitat del sector, ens permet dibuixar el perfil professional òptim per a cada posició i actualitzar cap a on van les tendències del sector de la salut i social. Des de la seva creació l'any 2022, més de 700 persones ja s’han beneficiat del Servei d'Orientació Professional d'UCF.

Notícia_Orientació_Newsletter_.png

Participant en l’orientació professional, us ajudarem a comparar el vostre perfil professional actual, amb aquest perfil òptim, perquè pugueu detectar els punts forts, àrees de millora… Mitjançant test, entrevistes i eines que us permetran tenir la vostra “radiografia”, el perfil competencial, i comparar-la amb aquest perfil òptim.

Un cop comparats els perfils, comença el camí. Junt amb vosaltres establim el pla d’acció per assolir el vostre objectiu professional: la millora competencial, el creixement professional, l’acreditació de competències… i us ajudem a treballar creences limitants, desenvolupar competències, millorar la vostra relació amb la feina, informar-vos de totes les opcions de formació i recursos al vostre abast.

El resultat: millorar la relació amb la feina, persones enfocades amb un objectiu professional clar i conscients de les seves habilitats i capacitats i coneixedores de com arribar al seu potencial.

Sigues part del canvi que vols al món, començant per tu. Desbloqueja la teva carrera professional.

 

DESCOBREIX EL SERVEI D'ORIENTACIÓ

 

🤔 Vols identificar eines i recursos per al creixement professional?

💫 Fer valdre tot el que ja tens (habilitats, competències, experiència, coneixements...)?

🔗https://t.co/RQQCL0FIpE pic.twitter.com/bN5g5K0aoD

— UnióConsorciFormació (@UCFormacio) March 27, 2024