Vés al contingut

Sorteig de Sant Jordi: Llegir ens fa bé! 

UCF
Sorteig Sant Jordi 2024 bloc

Anima't a participar en el sorteig que hem organitzat des d'UCF per aquest Sant Jordi! Per tal de fomentar la lectura i el benestar, des d'UCF et recomanem alguns llibres amb un vídeo molt especial, llibres que ens han fet riure o pensar, que ens han enamorat o ens han transportat a un món imaginari. Llibres que son refugi, que són casa quan estem estressats. Llibres que ens relaxen o que ens ajuden. I volem convidar-te que et sumis al nostre repte i que ens recomanis el teu llibre màgic del benestar. Així arribarem al dia de Sant Jordi plens de bones idees per regalar i compartir amb les persones que més estimem. T'apuntes? 

  • Només has d'omplir un qüestionari amb la teva recomanació i, si vols, comentar la teva elecció a les nostres xarxes. Fes córrer la veu i com més siguem, més idees fantàstiques tindrem per llegir!
  • També pots guanyar una participació seguint el nostre perfil d'Instagram i fent m'agrada i comentant aquest Reel on t'hem deixat les nostres recomanacions.
  • I encara una altra participació seguint, fent m'agrada i comentant el post de X amb la teva recomanació de llibre. És molt fàcil!

Participar té premi, és clar. No només us farem arribar les nostres recomanacions. També compartirem amb vosaltres la llista dels llibres recomanats per tots i totes vosaltres. I per si no n'hi hagués prou, una persona escollida aleatòriament guanyarà un val de 50 € a fer servir a la llibreria Pebre Negre. Perquè volem que les paraules et transportin al teu lloc segur. Ens ajudes a fer d'aquest Sant Jordi un dia molt especial?

A UCF volem compartir benestar perquè apostem per la salut. Sota el lema «Llegir en fa bé», celebrem la capacitat única que té la lectura d'enriquir les nostres vides i millorar el nostre estat d'ànim. A través de les pàgines d'un llibre, ens transportem a nous mons, coneixem personatges fascinants i explorant emocions profundes. Aquesta immersió ens permet allunyar-nos dels neguits quotidians i trobar moments de pau interior. 
 
La relació entre el benestar emocional que proporciona la lectura i la salut física és innegable. Diversos estudis han demostrat que la lectura regular pot reduir l'estrès, millorar la concentració i potenciar la memòria. A més, llegir també pot afavorir un son de millor qualitat, essencial per al bon funcionament del nostre cos i ment. Quan ens sentim emocionalment equilibrats i relaxats, el nostre sistema immunitari es reforça, disminuint la probabilitat de malalties relacionades amb l'estrès. 

En resum, la lectura no només ens fa sentir millor emocionalment, sinó que també contribueix al nostre benestar físic i, per tant, a una vida més saludable i plena. Així que endinsa't en un bon llibre i descobreix tots els beneficis que la lectura pot aportar a la teva vida. 

A continuació, compartim amb tu un vídeo i un llistat amb les nostres recomanacions literàries:

  • 1. La realidad y el deseo - Luis Cernuda
  • 2. La senyora Dalloway - Virginia Woolf
  • 3. Sin noticias de Gurb - Eduardo Mendoza 
  • 4. La elegancia del erizo - Muriel Barbery
  • 5. Gracias vida - Lucía Benavente
  • 6. Orlando - Virginia Woolf
  • 7. Cors de Gofra - Maria Parr
  • 8. L’home en la recerca del sentit - Viktor Frankl
  • 9. Anglada - Elisabeth Vergés
  • 10. Hasta que te caigas bien - Elizabeth Clapés
  • 11. L’última lliçó - Yoshinori Noguchi

Esperem que aquests llibres us agradin tant com a nosaltres. Estem desitjant conèixer les vostres recomanacions! 

-.-

T'expliquem les bases del sorteig a continuació:  

EN QUÈ CONSISTEIX EL SORTEIG:  

És molt senzill, només volem que ens recomanis un llibre que t'hagi fet sentir bé i que ens expliquis per què el recomanes. Pot ser un llibre que t'hagi fet riure, que t'hagi fet pensar, que t'hagi ajudat a millorar algun aspecte, que t'hagi inspirat o fet somiar o relaxa't o divertit o enamora't… El benestar té moltes cares i volem saber quin és el llibre que li regalaries a una persona especial a qui li desitges el millor. Fem una cadena de benestar!  

COM POTS PARTICIPAR:  

Només has d'omplir un qüestionari on et demanarem dades bàsiques per poder-te contactar i anunciar la persona guanyadora i on escriuràs el títol i l'autor/a del llibre.  
A més, guanya més opcions de ser la persona guanyadora comentant la publicació del sorteig al nostre perfil d'Instagram o a la publicació del nostre perfil de X.

TERMINI: 

Podràs respondre des del dilluns 15 d'abril de 2024 fins al diumenge 21 d'abril de 2024 a les 23:59 hores en què es tancarà la recollida de respostes.  

PREMI: 

Sortejarem un val de 50 € a bescanviar per llibre a la llibreria Pebre Negre de Barcelona. Aquest val tindrà una validesa de tres mesos a partir de la notificació del premi i podrà fer-se servir presencialment a la llibreria o bé podràs escollir en el seu catàleg quin llibre/s voldries rebre perquè des d'UCF et fem arribar el teu premi a domicili (incloent-hi el transport en els 50 € del premi).  

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ:

  • Ser major d'edat i tenir residència a Espanya (per a poder rebre el premi).  
  • Omplir el formulari correctament amb totes les dades demanades i acceptar la nostra política de privadesa i utilització de les dades personals. 
  • Si es vol doblar la participació a Instagram, seguir el perfil d'UCF, fer «m'agrada» a la publicació del sorteig del perfil i comentar la publicació amb el títol del llibre recomanat i el nom de l'autor/a.  
  • Si es vol doblar la participació a X, seguir el perfil d'UCF, fer «m'agrada» a la publicació del sorteig del perfil i comentar la publicació amb el títol del llibre recomanat i el nom de l'autor/a. 
  • Compartir la publicació a històries d'Instagram o repiular a X no és obligatori, però ja saps que «compartir és de persones guapes».  

 
SOBRE EL SORTEIG:  

  • Es realitzarà el sorteig aleatòriament mitjançant l'eina Sortea2 i a partir de llista de persones que hagin respost el formulari correctament. A la llista s'afegiran aquelles persones que hagin comentat i participat a Instagram o X.  
  • Es concedirà un sol premi i es notificarà per email i/o esmentant a la persona guanyadora a les xarxes socials. Si no es rep resposta afirmativa acceptant el premi abans de 48 hores pel mateix mitjà de la notificació, es durà a terme un nou sorteig per trobar una altra persona guanyadora.  
  • La persona guanyadora escollirà com vol rebre el premi.  
  • Després de 3 intents sense poder trobar a la persona guanyadora, el premi es considerarà desert.  

TRACTAMENT DE LES DADES:  

  • T'informem que les dades seran tractades per UCF amb finalitat de dur a terme el sorteig i comunicar a les persones participants el resultat del sorteig. Les dades es conservaran durant un termini d'un any, no se cediran a tercers, ni tampoc es faran transferències internacionals de dades. Pots exercir els drets reconeguts a la normativa de protecció de dades adreçant-te a lopd@ucf.cat, també pots presentar una reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Enviant aquest formulari, notifico que he llegit la informació i autoritzo al tractament de les dades segons s'indica. 
  • Podeu consultar la política de privacitat d'UCF a https://ucf.cat/ca/politica-de-privacitat 
  • Les persones participants podran escollir si volen o no subscriure's al butlletí d'informació d'UCF per tal de rebre informació de les novetats que s'ofereixen.

Podeu consultar les bases del sorteig senceres al següent document en català o en castellà

Us esperem al sorteig! 

Recordeu participar abans de diumenge 21/04/2024 amb la vostra resposta al formulari.