Vés al contingut

UCF rep un accèssit del Premi CRiEDO 2023 a la Innovació i Desenvolupament d’Institucions Educatives i de Formació

UCF
criedo

Aquesta distinció, atorgada pel Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona, representa un reconeixement significatiu pel projecte de formació continuada, aprenentatge innovador i desenvolupament professional d’UCF a les organitzacions de salut i social. 

criedo-premi

Des de fa gairebé 20 anys, UCF té com a finalitat millorar les capacitats, habilitats i el potencial dels equips professionals, amb l'objectiu d'incrementar els indicadors de salut de la població.

La segona edició del Premi CRiEDO s’ha cel·lebrat amb la voluntat de valorar la tasca desenvolupada pels centres educatius i de formació i els professionals que en ells treballen, així com impulsar la innovació i la millora constant de les institucions educatives i de formació.

Des d’UCF estem molt agraïts d’haver rebut aquest reconeixement, el focus principal del qual s’ha centrat en valorar les línies de treball vinculades a: 

A continuació, compartir el document que vam presentar a la convocatòria i que reflecteix de manera concisa el nostre propòsit i les nostres activitats centrals.

Descarrega el document