Vés al contingut

Properament

Hores
100h
Modalitats
En línia tutoritzat
Perfils professionals
Comandaments
Metges/sses
Altres facultatius/ves (LOPS)
Infermeres/ers
TCAIs
Altres aux. i tècnics/ques (LOPS)
Fisioterapeutes
Psicòlegs/ogues clínics/ques
Nutricionistes
Treballadors/es socials
Hores
30h
Modalitats
En línia tutoritzat
Perfils professionals
TCAIs
Hores
5h
Modalitats
En línia tutoritzat
Tots/es les professionals

Unió Consorci Formació

Formem i acompanyem

Unió Consorci Formació és una iniciativa conjunta de la Unió Catalana d'Hospitals i el Consorci de Salut i Social de Catalunya, creada per donar resposta als reptes de formació del sector salut i social.

Des de fa gairebé vint anys, generem experiències d'aprenentatge innovadores per al desenvolupament del talent dels professionals mitjançant programes i projectes de formació, alineats amb el model sanitari català.

El nostre propòsit és millorar el coneixement dels professionals i acompanyar-los a donar resposta als nous reptes de transformació per contribuir en la millora de l'atenció a la salut de les persones.

Descobreix més

Management colors

Solucions a mida

A UCF, entenem que cada organització té els seus propis reptes i necessitats. Per això, oferim solucions a mida que acompanyen el desenvolupament dels vostres projectes estratègics de canvi i models de gestió corporativa.

Us acompanyem des de la identificació de les necessitats i el disseny, fins a la posada en marxa, de forma conjunta, de programes i projectes d'aprenentatge. 

La nostra aproximació orientada a resultats ens permet proporcionar solucions personalitzades d'alt impacte, utilitzant la innovació, les eines digitals i un model pedagògic propi per millorar contínuament l'experiència d'aprenentatge.

Descobreix més
 

Casos d’èxit

Cas d'èxit

Cas d'èxit
UCF

El 14 de febrer es va celebrar la III Trobada de responsables i tècnics de formació i desenvolupament d’organitzacions de salut i social en els cinemes Texas de Barcelona. 

Cas d'èxit

Cas d'èxit

El programa, desenvolupat per Unió Consorci Formació i UManresa UVic-UCC, s'ha centrat en l'acompanyament cap a una gestió més eficient, transformadora i orientada al valor del CSI. 

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Una experiència formativa per avaluar l'experiència del pacient al donar sang o plasma, revisar el procés i identificar possibles punts de millora.

Cas d'èxit

UCF
Cas d'èxit

Cohesió i mirada a futur dels equips de l’Agència Integrada Sanitària i Social

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Cap un nou model de lideratge centrat en fomentar la cooperació i el treball en xarxa

Cas d'èxit

Cas d'èxit
UCF

UCF desenvolupa un microcurs per formar els professionals de FHSJDM en l’abordatge de situacions derivades d'agressions o violència, tant física com verbal.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

L'últim mòdul del Postgrau ha finalitzat amb una jornada de simulació presencial d’entrenament en lideratge i gestió d’equips al CISAR - Centre d’Innovació en Simulació d'UManresa. 

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Desenvolupem un programa formatiu amb l'objectiu de millorar l'acompliment professional dins del marc de lideratge i direcció de persones i equips.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Posem en marxa la tercera edició del projecte de Lideratge, habilitats directives i desenvolupament directiu, un projecte de gran impacte dissenyat a mida per donar resposta a les necessitats dels comandaments del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

Et pot interessar

UCF

L’acte, celebrat el dimarts 20 de febrer a l’entorn de Sant Sadurní d’Anoia, va comptar amb la participació de 21 persones que ocupen la direcció de serveis generals o comandament de 19 entitats de salut.

UCF
Internacional

La trobada va celebrar-se amb l'objectiu de donar resposta als reptes futurs del sector de la formació contínua.

UCF
Internacional

La formació, titulada "Misión Alta Gerencia 2024", té com a objectiu principal dotar d'eines de lideratge empresarial i capacitació a escala internacional a alts directius d'hospitals de Colòmbia.

Internacional

Es duu a terme la impartició d'uns tallers presencials a Bogotà per a la transmissió de metodologies i eines pedagògiques desenvolupades entre UCF i UManresa UVic-UCC, als referents i responsables docents de la Universidad El Bosque.

UCF
Lideratge i gestió

Entrevistem al director acadèmic de la Càtedra de Lideratge en Valors, Valentí Martínez, per conèixer amb més profunditat els seus continguts. La iniciativa compta amb una col·laboració amb UCF per desplegar la formació relacionada amb el Lideratge en Valors en el sector salut i social.

UCF
Atenció a la persona

UCF obre noves edicions de dos cursos relacionats amb l'eutanàsia per a diferents tipus de professionals sanitaris. Les formacions estan programades pels mesos de febrer i març.

Orientació

Per tercer any consecutiu i amb més de 700 persones orientades, UCF renova per aquest 2024 el Projecta’t: el servei d’acompanyament i orientació professional. El servei és 100% subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

UCF

El simulador, que s'integra dins el curs d'Innovació en processos assistencials en atenció primària, proporciona, a través de metodologies integradores i innovadores, un entorn segur per experimentar i comprendre l'impacte de les decisions en temps real.

UCF

El curs va comptar amb la participació de 200 professionals del SISCAT, amb una notable superació del 83%. Destaca la pel·licula interactiva del mòdul 1, i la col·laboració amb Enric Bastardas en el mòdul 2, on s'aborden reflexions que ajuden a identificar problemes i buscar solucions en la tasca diària dels professionals administratius de salut i social.

UCF

Una quarantena de professionals que gestionen serveis sanitaris al sistema de salut públic d'Hondures ha completat amb èxit el curs de lideratge i habilitats directives en salut, organitzat de manera conjunta pel Campus Manresa de la UVic-UCC (UManresa) i Unió Consorci Formació (UCF).

UCF

Es porta a terme un seminari que forma part de l'oferta formativa de la Càtedra de Lideratge en Valors impulsada per la UManresa-FUB. La Càtedra i UCF tenen un acord de col·laboració per a desplegar la formació vinculada a Lideratge en Valors al conjunt del sector salut.

UCF

La xarxa, impulsada pel Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, treballa per avançar cap a uns usos del temps més saludables.

UCF

Una distinció atorgada pel Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona pel projecte de formació continuada d'UCF.

UCF

Celebrat a Santiago de Compostela, Galícia, l'esdeveniment ha actuat com a punt de trobada entre professionals dels recursos humans en el sector de la salut.

Dades

Durant l’any 2023…

 

Accions impartides

795

 

Hores lectives totals dels cursos

12.526

 

Persones participants

46.772

 

Entitats i Organitzacions de Salut de Catalunya

185