Vés al contingut

Properament

Hores
30h
Modalitats
En línia tutoritzat
Perfils professionals
TCAIs
Altres aux. i tècnics/ques (LOPS)
Zeladors/res
Terapeutes ocupacionals
Altres professionals assistencials
Hores
60h
Modalitats
En línia tutoritzat
Perfils professionals
TCAIs
Altres aux. i tècnics/ques (LOPS)
Zeladors/res
Administratius/ves sanitaris/àries
Auxiliars Administratius/ves sanitaris/àries
Professionals no assistencials
Hores
35h
Modalitats
En línia tutoritzat
Perfils professionals
Administratius/ves sanitaris/àries
Auxiliars Administratius/ves sanitaris/àries

Unió Consorci Formació

Formem i acompanyem

Unió Consorci Formació és una iniciativa conjunta de la Unió Catalana d'Hospitals i el Consorci de Salut i Social de Catalunya, creada per donar resposta als reptes de formació del sector salut i social.

Des de fa gairebé vint anys, generem experiències d'aprenentatge innovadores per al desenvolupament del talent dels professionals mitjançant programes i projectes de formació, alineats amb el model sanitari català.

El nostre propòsit és millorar el coneixement dels professionals i acompanyar-los a donar resposta als nous reptes de transformació per contribuir en la millora de l'atenció a la salut de les persones.

Descobreix més

Management colors

Solucions a mida

A UCF, entenem que cada organització té els seus propis reptes i necessitats. Per això, oferim solucions a mida que acompanyen el desenvolupament dels vostres projectes estratègics de canvi i models de gestió corporativa.

Us acompanyem des de la identificació de les necessitats i el disseny, fins a la posada en marxa, de forma conjunta, de programes i projectes d'aprenentatge. 

La nostra aproximació orientada a resultats ens permet proporcionar solucions personalitzades d'alt impacte, utilitzant la innovació, les eines digitals i un model pedagògic propi per millorar contínuament l'experiència d'aprenentatge.

Descobreix més
 

Casos d’èxit

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Cap un nou model de lideratge centrat en fomentar la cooperació i el treball en xarxa

Cas d'èxit

Cas d'èxit
UCF

UCF desenvolupa un microcurs per formar els professionals de FHSJDM en l’abordatge de situacions derivades d'agressions o violència, tant física com verbal.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

L'últim mòdul del Postgrau ha finalitzat amb una jornada de simulació presencial d’entrenament en lideratge i gestió d’equips al CISAR - Centre d’Innovació en Simulació d'UManresa. 

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Desenvolupem un programa formatiu amb l'objectiu de millorar l'acompliment professional dins del marc de lideratge i direcció de persones i equips.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Posem en marxa la tercera edició del projecte de Lideratge, habilitats directives i desenvolupament directiu, un projecte de gran impacte dissenyat a mida per donar resposta a les necessitats dels comandaments del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

Cas d'èxit

UCF
Orientació

La revista "Informa’t", editada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CFCC), ha publicat a la seva edició de setembre de 2023 una entrevista amb Unió Consorci Formació sobre "La prospecció com a eina per conèixer de manera permanent les necessitats del sector i els reptes a curt i mitjà termini".

Cas d'èxit

UCF

Durant el mes de maig de 2023 es va dur a terme un taller per a tècniques de laboratori del Banc de Sang i Teixits (BST) que sovint han de presentar casos, processos o resultats científics.

Cas d'èxit

Cas d'èxit
UCF

Una dinàmica presencial per als nous residents a Mútua Terrassa en la qual van participar 55 residents.

Et pot interessar

UCF

Unió Consorci Formació hem participat en el II Congreso de Igualdad y Recursos Humanos de los Servicios Públicos de Salud celebrat a Santiago de Compostela, Galícia.

Internacional

Entrevistem el Dr. Valentí Martínez, Director d'Estratègia Internacional de la Fundació Universitària del Bages – Campus UManresa (UVic-UCC), per parlar sobre el projecte ULatam i la col·laboració amb UCF en el desplegament de projectes de lideratge i desenvolupament directiu en països llatinoamericans.

UCF

Més d’un 83% dels alumnes han completat amb èxit el curs en línia de "Plans de cures estandarditzats per motius de consulta aguts" amb un grau de satisfacció general de 8,3/10.

Aprenentatge en salut
UCF

Amb la introducció de noves tecnologies, especialment del mòbil, el microlearning esdevé més potent, ja que és accessible des de diversos dispositius de manera directa. Entrevistem a Miguel Ángel Muras, co-fundador de Snackson, per saber-ne més.

Igualtat
Cas d'èxit

En el 25N, obre els ulls a la VM a través del projecte formatiu “Millora en la detecció, prevenció i abordatge de casos de violència masclista en l’entorn de salut i social”.

UCF

La 13a Jornada d’administratius Sanitaris de l’ICS, a la que han assistit més de 1.100 professionals, ha sigut una oportunitat única per compartir experiències i debatre sobre els reptes i oportunitats de futur de la funció administrativa.

UCF

L'objectiu d'aquesta formació pràctica és capacitar els professionals per aplicar les metodologies i filosofies de gestió més innovadores i modernes, fomentant la millora contínua en els processos assistencials.

UCF

Aquesta setmana s’ha realitzat una jornada organitzada per la Direcció Estratègica d'Atenció Integrada del Departament de Salut sobre la integració de l’atenció a persones fràgils, PCC i MACA a Catalunya.

Aprenentatge en salut

A partir de la col·laboració d'UCF amb UManresa, i amb relació a la seva Càtedra en Lideratge i Valors, s'ha elaborat un article relacionat amb els valors corporatius avui dia.

UCF

Es renova la col·laboració amb la FUB dins del marc de les aliances i col·laboracions d’UCF per desplegar relacions que contribueixin a una major eficiència en l'ús dels recursos del sistema.

Aprenentatge en salut

Els nous reptes als quals s'enfronten els i les tècniques auxiliars d'infermeria requereixen de noves competències i habilitats que els centres educatius han d'incorporar en la formació.

Internacional

Formació en lideratge i habilitats directives a Hondures, una nova iniciativa emmarcada en la internacionalització de l’activitat de formació contínua en salut conjunta entre UManresa i UCF.

Dades

Durant l’any 2023…

 

Accions impartides

494

 

Hores lectives totals dels cursos

7.854

 

Persones participants

27.660

 

Entitats i Organitzacions de Salut de Catalunya

116