Vés al contingut

Properament

Hores
30h
Modalitats
En línia tutoritzat
Perfils professionals
TCAIs
Hores
30h
Modalitats
En línia tutoritzat
Perfils professionals
Zeladors/res
Hores
30h
Modalitats
En línia tutoritzat
Perfils professionals
Zeladors/res

Unió Consorci Formació

Formem i acompanyem

Unió Consorci Formació és una iniciativa conjunta de la Unió Catalana d'Hospitals i el Consorci de Salut i Social de Catalunya, creada per donar resposta als reptes de formació del sector salut i social.

Des de fa gairebé vint anys, generem experiències d'aprenentatge innovadores per al desenvolupament del talent dels professionals mitjançant programes i projectes de formació, alineats amb el model sanitari català.

El nostre propòsit és millorar el coneixement dels professionals i acompanyar-los a donar resposta als nous reptes de transformació per contribuir en la millora de l'atenció a la salut de les persones.

Descobreix més

Management colors

Solucions a mida

A UCF, entenem que cada organització té els seus propis reptes i necessitats. Per això, oferim solucions a mida que acompanyen el desenvolupament dels vostres projectes estratègics de canvi i models de gestió corporativa.

Us acompanyem des de la identificació de les necessitats i el disseny, fins a la posada en marxa, de forma conjunta, de programes i projectes d'aprenentatge. 

La nostra aproximació orientada a resultats ens permet proporcionar solucions personalitzades d'alt impacte, utilitzant la innovació, les eines digitals i un model pedagògic propi per millorar contínuament l'experiència d'aprenentatge.

Descobreix més
 

Casos d’èxit

UCF
Cas d'èxit
Lideratge i gestió

L'Update Directiu d'UCF arriba camb noves propostes i nous continguts dels quals s'han beneficiat més de 600 persones amb funció directiva en aquests darrers 12 anys.

Cas d'èxit

Cas d'èxit
UCF

El 14 de febrer es va celebrar la III Trobada de responsables i tècnics de formació i desenvolupament d’organitzacions de salut i social en els cinemes Texas de Barcelona. 

Cas d'èxit

Cas d'èxit

El programa, desenvolupat per Unió Consorci Formació i UManresa UVic-UCC, s'ha centrat en l'acompanyament cap a una gestió més eficient, transformadora i orientada al valor del CSI. 

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Una experiència formativa per avaluar l'experiència del pacient al donar sang o plasma, revisar el procés i identificar possibles punts de millora.

Cas d'èxit

UCF
Cas d'èxit

Cohesió i mirada a futur dels equips de l’Agència Integrada Sanitària i Social

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Cap un nou model de lideratge centrat en fomentar la cooperació i el treball en xarxa

Cas d'èxit

Cas d'èxit
UCF

UCF desenvolupa un microcurs per formar els professionals de FHSJDM en l’abordatge de situacions derivades d'agressions o violència, tant física com verbal.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

L'últim mòdul del Postgrau ha finalitzat amb una jornada de simulació presencial d’entrenament en lideratge i gestió d’equips al CISAR - Centre d’Innovació en Simulació d'UManresa. 

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Desenvolupem un programa formatiu amb l'objectiu de millorar l'acompliment professional dins del marc de lideratge i direcció de persones i equips.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Posem en marxa la tercera edició del projecte de Lideratge, habilitats directives i desenvolupament directiu, un projecte de gran impacte dissenyat a mida per donar resposta a les necessitats dels comandaments del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

Et pot interessar

Igualtat
UCF
Lideratge i gestió

Han començat les primeres edicions del programa Talent en Femení que es fan a Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre i Catalunya Central amb el suport del Departament de Salut. Les 3 edicions s'adrecen a dones que treballen a l’àmbit d’atenció primària.

UCF

UCF obre una nova edició subvencionada per a aquest mes de juny dirigida a professionals d’Atenció Primària de la formació “Atenció a les persones fràgils, amb cronicitat complexa (PCC) o avançada (MACA): posem-nos al dia!”.

UCF

El dijous 4 d'abril va tenir lloc la sessió "Com abastir-se de producte de proximitat i de temporada, directe de la pagesia catalana", dins del programa formatiu de l'Update de Serveis Generals, impulsat per UCF conjuntament amb el Consorci de Salut i Social de Catalunya.

UCF

El curs, dirigit a professionals de l'Àmbit de l'atenció primària, se centra en redefinició i la millora dels processos assistencials a través d'una metodologia d'aprenentatge basada en un simulador de processos.

UCF

Comença la formació específica adaptada a les necessitats del sector sanitari i pretén millorar la qualitat de la comunicació dels i de les professionals de sector sanitari i social.

Orientació
UCF

El Servei d'Orientació Professional d'UCF s'ha centrat aquest primer trimestre en la prospecció per actualitzar perfils professionals i tendències dins del sector, i ja ha iniciat les orientacions professionals del programa 100% subvencionat Projecta't.

UCF
Cas d'èxit
Lideratge i gestió

L'Update Directiu d'UCF arriba camb noves propostes i nous continguts dels quals s'han beneficiat més de 600 persones amb funció directiva en aquests darrers 12 anys.

UCF

El nou model, impulsat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, posa especial èmfasi en les modalitats d'aprenentatge no presencial.

UCF
Igualtat
Lideratge i gestió

Des d'UCF duem a terme diverses accions formatives al llarg de tot l'any que aposten per a empoderar a les dones dins del sector sanitari i social.

UCF
Atenció a la persona

Un total de 555 professionals d'atenció primària ja han dut a terme la primera edició del curs amb una acollida molt positiva.

UCF

L'acord neix amb el propòsit de desenvolupar accions conjuntes especialment enfocades a la sostenibilitat. UCF i EADA volen cooperar per dur endavant un canvi estratègic on les institucions treballin en matèria d'economia, societat i benestar.

UCF

L’acte, celebrat el dimarts 20 de febrer a l’entorn de Sant Sadurní d’Anoia, va comptar amb la participació de 21 persones que ocupen la direcció de serveis generals o comandament de 19 entitats de salut.

UCF
Internacional

La trobada va celebrar-se amb l'objectiu de donar resposta als reptes futurs del sector de la formació contínua.

UCF
Internacional

La formació, titulada "Misión Alta Gerencia 2024", té com a objectiu principal dotar d'eines de lideratge empresarial i capacitació a escala internacional a alts directius d'hospitals de Colòmbia.

Internacional

Es duu a terme la impartició d'uns tallers presencials a Bogotà per a la transmissió de metodologies i eines pedagògiques desenvolupades entre UCF i UManresa UVic-UCC, als referents i responsables docents de la Universidad El Bosque.

UCF
Lideratge i gestió

Entrevistem al director acadèmic de la Càtedra de Lideratge en Valors, Valentí Martínez, per conèixer amb més profunditat els seus continguts. La iniciativa compta amb una col·laboració amb UCF per desplegar la formació relacionada amb el Lideratge en Valors en el sector salut i social.

UCF
Atenció a la persona

UCF obre noves edicions de dos cursos relacionats amb l'eutanàsia per a diferents tipus de professionals sanitaris. Les formacions estan programades pels mesos de febrer i març.

Orientació

Per tercer any consecutiu i amb més de 700 persones orientades, UCF renova per aquest 2024 el Projecta’t: el servei d’acompanyament i orientació professional. El servei és 100% subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Dades

Durant l’any 2023…

 

Accions impartides

795

 

Hores lectives totals dels cursos

12.526

 

Persones participants

46.772

 

Entitats i Organitzacions de Salut de Catalunya

185