Vés al contingut
UCF

Unió Consorci Formació hem participat en el II Congreso de Igualdad y Recursos Humanos de los Servicios Públicos de Salud celebrat a Santiago de Compostela, Galícia.

Internacional

Entrevistem el Dr. Valentí Martínez, Director d'Estratègia Internacional de la Fundació Universitària del Bages – Campus UManresa (UVic-UCC), per parlar sobre el projecte ULatam i la col·laboració amb UCF en el desplegament de projectes de lideratge i desenvolupament directiu en països llatinoamericans.

UCF

Més d’un 83% dels alumnes han completat amb èxit el curs en línia de "Plans de cures estandarditzats per motius de consulta aguts" amb un grau de satisfacció general de 8,3/10.

Aprenentatge en salut
UCF

Amb la introducció de noves tecnologies, especialment del mòbil, el microlearning esdevé més potent, ja que és accessible des de diversos dispositius de manera directa. Entrevistem a Miguel Ángel Muras, co-fundador de Snackson, per saber-ne més.

Igualtat
Cas d'èxit

En el 25N, obre els ulls a la VM a través del projecte formatiu “Millora en la detecció, prevenció i abordatge de casos de violència masclista en l’entorn de salut i social”.

UCF

La 13a Jornada d’administratius Sanitaris de l’ICS, a la que han assistit més de 1.100 professionals, ha sigut una oportunitat única per compartir experiències i debatre sobre els reptes i oportunitats de futur de la funció administrativa.

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Cap un nou model de lideratge centrat en fomentar la cooperació i el treball en xarxa

UCF

L'objectiu d'aquesta formació pràctica és capacitar els professionals per aplicar les metodologies i filosofies de gestió més innovadores i modernes, fomentant la millora contínua en els processos assistencials.

UCF

Aquesta setmana s’ha realitzat una jornada organitzada per la Direcció Estratègica d'Atenció Integrada del Departament de Salut sobre la integració de l’atenció a persones fràgils, PCC i MACA a Catalunya.