Vés al contingut
UCF

La sessió, celebrada el 16 de maig i pertanyent al programa Update de Serveis Generals, va comptar amb una sessió formativa al Consorci Hospitalari de Vic i una visita a la Fundació Trueta, que lluita contra el malbaratament de recursos i recicla l'excedent de medicaments.

UCF
Igualtat

En el marc de la commemoració del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones el 28 de maig, demà comença la Setmana de Conscienciació sobre la Salut de la Dona, on es comptarà amb tot un seguit d'activitats per reflexionar sobre la importància de promoure la salut femenina.

UCF
Aprenentatge en salut

Els tractaments en radioteràpia en els últims anys han canviat substancialment. Per ajudar als i les professionals a mantenir-se al dia en els avenços dins l'especialitat, UCF posa marxa una formació en línia en col·laboració amb els professionals de l’Institut Català d'Oncologia – Girona i de l’Institut Bonanova – Hospital del Mar.

UCF
Igualtat
Aprenentatge en salut

UCF ofereix nous cursos en línia tutoritzats dirigits a tots i totes les professionals del sector salut i social. Formacions pensades per prevenir les desigualtats de gènere i per saber gestionar l'assetjament sexual i per raó de sexe.

UCF
Internacional
Aprenentatge en salut
Lideratge i gestió

🗓️ Reserveu la data al vostre calendari! Del 13 al 16 de maig de 2025, Barcelona i Manresa acolliran el I Congrés Internacional en Educació Contínua i Aprenentatge en Salut i Social (HELIX). Una trobada adreçada a direccions assistencials, de recursos humans i responsables de formació i desenvolupament d'institucions de salut i social, i a vicerectorats, deganats i direccions d'educació contínua superior. Descobreix-ne els detalls!

UCF

Descobreix tot un seguit de dades d'interès en aquest article sobre la professió d'infermeria, la seva situació actual a Catalunya, contribucions actuals i molt més!

Cas d'èxit

Cas d'èxit

Assistim a l’acte de cloenda del programa formatiu Lideratge i desenvolupament d’equips de Fundació Catalònia, que ha comptat amb la col·laboració d’UCF i la Fundació Universitària del Bages.  

UCF

La formació, dirigida a professionals de la salut interessats en l'àmbit de la recerca en les ciències de la salut, ha estat desenvolupada conjuntament amb l'Institut de Recerca Glòria Compte - Fundació Salut Empordà i l'Hospital de Figueres.

UCF
Orientació

Aquest mes d'abril, un total de 60 persones han participat activament en aquest programa d'acompanyament i orientació professional d'UCF, dirigit a professionals en actiu del sector salut i social.