Vés al contingut

Qui som

Unió Consorci Formació és una iniciativa conjunta de la Unió Catalana d'Hospitals i el Consorci de Salut i Social de Catalunya. La nostra finalitat és donar suport i acompanyar professionals i organitzacions del sector de la salut i social en el desenvolupament de programes i projectes de formació, així com proporcionar models de coneixement i aprenentatge tant en el sector públic com en el privat, dins i fora de Catalunya.

Logos patronals

Millorem l'aprenentatge i coneixement dels professionals del sector de la salut i social per donar resposta als nous reptes de transformació en l'atenció a les persones.

Formem, acompanyem i generem experiències d'aprenentatge innovadores per al desenvolupament del talent dels professionals del sector de la salut i social.

Volem ser referents en aprenentatge i desenvolupament per a professionals i organitzacions del sector de la salut i social.

Volem contribuir en la millora de l'atenció a la salut de la ciutadania mitjançant l'excel·lència dels seus professionals.

Els nostres valors
Transparència

Transparència

Som un model honest i flexible en els processos de creació i execució de les nostres solucions, treballant conjuntament amb professionals, col·laboradors i organitzacions.

Humanització

Humanització

Destaquem per un tracte humà en les relacions i acompanyament als professionals tant dins com fora de la nostra organització.

Confiança

Confiança

Inspirem i transmetem confiança dins del compromís i la cooperació amb tots els professionals i organitzacions.

Línies estratègiques

El nostre Pla Estratègic conté 4 línies estratègiques amb un total de 12 objectius que donen resposta a cadascuna d’aquestes línies.

 

El nostre Consell d'Administració 

 

Consell_administració

Presidenta: Sra. Roser Fernández. Directora General La Unió.

Vicepresident: Sr. José Augusto García Navarro. Director General Consorci de Salut i Social de Catalunya.

Membres: 

Sr. Rafel Lledó Rodríguez. Gerent del Consorci Sanitari del Maresme.

Sra. Pilar Rol Miguel. Directora Executiva CAPSS Consorci de Salut i Social de Catalunya.

Sr. Ramon Massaguer Meléndez. Director General Fundació-Puigvert.

Sra. Elena de la Campa Alonso. Directora de l’Àrea de Professionals i Relacions Laborals de La Unió.

Secretària: Sra. Miriam De Cádiz Toledano. Advocada del Consorci de Salut i Social de Catalunya.

 

La línia del temps d’UCF 

 

 

 

 

 Evolució de l’activitat

low_evolucio_activitat_cat_ucf

 

Placa al Treball President Francesc Macià 2020

 

Placa al Treball President Francesc Macià 2020

En març de 2022, el Govern va premiar el mèrit professional d'UCF en la categoria de responsabilitat social corporativa.

Durant el segon trimestre de 2020, amb l'augment de casos de contagi de la Covid-19, es va detectar la necessitat de contractar personal per donar servei a les residències de gent gran, donada la situació i el nombre elevat de baixes dels professionals sociosanitaris.

Per aquest motiu, des d'UCF i conjuntament amb el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), es va impulsar una formació virtual per a l'acollida i la incorporació de personal per donar suport a les residències, així com borses de treball específiques habilitades per disposar de personal per treballar en residències.

 

Els nostres clients i associats
Col·laboracions i connexions

Col·laborem amb:

Centre col·laborador del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya:

Universitats i centres educatius: 

Societats Científiques: 

Altres institucions: