Vés al contingut

Obre els ulls a la Violència Masclista

Millorem la detecció, prevenció i abordatge de casos de violència masclista en l’àmbit de la salut i social

El Projecte formatiu per a la millora de la detecció, prevenció i abordatge de casos de violència masclista en l’àmbit de la salut i social, és una iniciativa liderada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i que s'està desenvolupant de forma conjunta per l’Institut Català de la Salut (ICS) i Unió Consorci Formació (UCF).

Aquest projecte és finançat amb càrrec als crèdits del Ministeri d’Igualtat (Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere). L’objectiu d’aquest és desplegar per al conjunt dels professionals sanitaris del SISCAT de tot el territori català, formació, sensibilització i eines que afavoreixin la millora en la detecció, prevenció i abordatge de casos de violència masclista.

 

Projecte formatiu per a la millora de la detecció, prevenció i abordatge de casos de violència masclista en l’àmbit de la salut.

Dins el projecte, s'han desenvolupat diferents tipus d'accions formatives (presencials i en línia) pensades per a diferents col·lectius i professionals dels diferents àmbits d’atenció (hospital, primària, sociosanitari, etc.).

Aquest mapa interactiu recull totes les accions dissenyades fins al moment per a aquest projecte formatiu.

Accedint al microsite i fent clic sobre cada títol podràs descobrir el detall de cada una de les accions i peces creades.

Accedeix al microsiTE

 

Testimonials

Maria

Ha estat molt útil per al meu lloc de treball. Crec que és un curs molt necessari per a tots els professionals. He fet un parell de cursos del tema de VM i aquest l'he trobat molt interessant, didàctic i amè. Els vídeos són genials i les gràfiques molt entenedores. Enhorabona. 

Metgessa

Esther

Trobo molt útil tota l’experiència que trasllada el propi equip de professionals de l’Hospital clínic. Exemples de bones pràctiques ens ajuden a incorporar canvis en les nostres institucions. 

Infermera d’urgències

Carles

Com sempre, des que vaig conèixer UCF, he tingut la sort de tenir una formació excel·lent. Moltes gràcies.

Infermer d’atenció primària

Joana

El curs m'ha agradat molt i ha sigut molt profitós, ja que és un tema molt delicat i ara tinc pautes de com actuar si arribo a detectar algun cas. He après moltes coses que desconeixia: per exemple que hi ha varius tipus de MGF. Ho recomano. 

Treballadora social

Mireia

Gràcies a aquest curs he pogut detectar d’errors que cometo a la feina i que ara podré corregir.  A més a més, la modalitat en línia és perfecte per a gent com jo que treballa.  

Administrativa d’atenció primària

Lucia

M´ha encantat. Teoria clara i els casos pràctics ben explicats. Dona moltes eines per estar atents a qualsevol indici de VM i que fer quan ens trobem davant aquestes situacions. Gràcies.  

Metgessa

Et pot interessar

Igualtat
Cas d'èxit

En el 25N, obre els ulls a la VM a través del projecte formatiu “Millora en la detecció, prevenció i abordatge de casos de violència masclista en l’entorn de salut i social”.

UCF
Igualtat

El passat dia 22 de juny va tenir lloc una trobada de responsables de formació i desenvolupament així com d'igualtat i Violència Masclistad'organitzacions de salut del conjunt del SISCAT Sistema Sanitari Integral d'Utilització Pública de Catalunya.