Vés al contingut

Celebrem el dia de les dones apostant pel talent femení!

UCF
Igualtat
Lideratge i gestió
Talent Femení portada (5a edició).png

Aquest 2024, Unió Consorci Formació amb el suport del Departament de Salut posem en marxa 3 edicions adreçades a 75 dones que treballen a l’àmbit d’atenció primària concertada, dins el territori català. Després de dur a terme les cinc primeres edicions a Barcelona, el programa 'Talent femení' arriba el 19 de març a  Reus, Lleida i Manresa.

Amb aquesta iniciativa UCF dona resposta al seu compromís d’arribar a tot el territori i professionals amb una aposta per a empoderar a les dones dins de les institucions de manera que maximitzem el rendiment del nostre capital humà.

Actualment, UCF també té en marxa el programa 'Talent femení', una aposta formativa que tracta amb una mirada àmplia el talent femení i la posada en escena d’un lideratge amb valors.

Des d'UCF considerem necessari implantar accions positives dins de les institucions per evitar discriminacions per raons de gènere, afavorir la igualtat de tracte i d'oportunitats, aconseguir implantar de forma efectiva el principi d'equitat i aprofitar el talent de totes les persones sense que es produeixin biaixos de gènere i amb aquest objectiu els nostres programes formatius treballen temes relatius a la Comissió d'Igualtat, el lideratge inclusiu i divers, el llenguatge no sexista, la perspectiva de gènere en els processos de selecció, la prevenció i gestió de l'assetjament a les organitzacions o la igualtat de gènere en el sector sanitari i social.

Així mateix, es treballa a tot el territori català en la detecció, prevenció i abordatge de casos de violència masclista amb diferents accions formatives per a diferents col·lectius i professionals on es parla de temes diversos com la mutilació genital femenina, l'autocura per prevenir la fatiga per compassió dels professionals, la detecció de la violència masclista a l'atenció primària o a l'àmbit hospitalari o com afrontar la discriminació LGBTIQ+ des de l'entorn sanitari, entre d'altres.

A UCF apostem per un lideratge recolzat en coneixement que sigui clau per reforçar el talent femení, per contribuir a la detecció i gestió de la violència masclista, i per aconseguir una veritable igualtat de drets i oportunitats. Per aquest motiu aquest 8 de març celebrem, com cada dia, el dia de la dona.