Vés al contingut

Èxit en el programa Prevenció de les infeccions quirúrgiques a Catalunya: PREVINQ-CAT

UCF

Durant el 2021 s’han realitzat un total de 5 edicions del programa “Prevenció de les infeccions quirúrgiques a Catalunya: PREVINQ-CAT” des d’UCF tant en obert com corporatives i 1 edició des de l’ICS.

A dia d’avui al voltant de 400 persones s’han inscrit i han participat en aquest programa, que té com a objectiu reduir les taxes d’infecció quirúrgica mitjançant la implementació d’un programa específic de prevenció de les infeccions quirúrgiques als hospitals de Catalunya.

Davant la bona acollida dels participants i docents, s’han programat més edicions en obert de cara a 2022.

A continuació podeu visualitzar la Webinar de presentació del curs “Prevenció de les infeccions quirúrgiques a Catalunya: PREVINQ-CAT” que vam realizar el passat 3 de novembre de 2021 en la que van participar més de 140 professionals i on es es va parlar sobre les causes i impactes de les infeccions quirúrgiques i quins paquets de mesures de prevenció en els procediments quirúrgics es recomanen a fi de reduir la ILQ.

La sessió en directe en format VídeoConversa va ser moderada per UCF i conduïda pel Dr. Miquel Pujol, director del programa VINCat, cap de secció del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari de Bellvitge i el Dr. Josep M Badia, cap de procés d’infecció quirúrgica de l’Hospital General de Granollers i coordinador del grup de Cirurgia Colo-rectal del VINCat.

Prevenció de les infeccions quirúrgiques Previnq-Cat

Prevenció de les infeccions quirúrgiques a Catalunya: PREVINQ-CAT

Hores
7h
Perfils professionals