Vés al contingut

Neix HELIX SUMMIT 2025: La innovació en educació contínua en Salut

UCF
Aprenentatge en salut
Internacional
Lideratge i gestió

Impulsat per l'IL3 - UB, la UManresa UVic-UCC, la UCF (La Unió i CSC) i l'àrea de talent de l'ICS, aquest esdeveniment internacional que se celebrarà a Barcelona i Manresa el maig del 2025 vol transformar la formació contínua en salut i social mitjançant experiències innovadores i col·laboratives.

HELIX Summit 2025, esdeveniment internacional que se celebrarà a Barcelona i Manresa el maig del 2025 vol transformar la formació contínua en salut i social mitjançant experiències innovadores i col·laboratives.

Barcelona i Manresa seran seu del I Summit d'Educació Contínua en Salut, HELIX SUMMIT 2025, del 13 al 16 de maig del 2025. Un esdeveniment que es perfila com a espai de referència per a l'intercanvi d'experiències i l'impuls de la innovació en formació i desenvolupament en l'àmbit de la salut.

L'esdeveniment farà un èmfasi especial en les noves maneres d'aprendre i ensenyar, la transformació digital de l'educació contínua en salut, la innovació metodològica en l'aprenentatge als hospitals i a les organitzacions del sector, com a facilitadors de l'impacte en la millora de l'atenció i la salut de les persones.

A més, també se centrarà en l'upskilling i el reskilling competencial, el desenvolupament de nous rols professionals, per afrontar els reptes actuals. La cimera també proporcionarà un espai de networking i intercanvi de bones pràctiques entre institucions i professionals d'arreu del món, tot fomentant el treball participatiu i la innovació col·laborativa en aquest àmbit.

HELIX SUMMIT 2025 se celebrarà cada dos anys i entre una edició i una altra, l'organització del Summit té previst dur a terme diverses activitats complementàries presencials i en línia per continuar impulsant l'educació contínua en salut de manera global.

Aquest important fòrum es dirigeix a persones amb funcions directives a les àrees de recursos humans, talent, docència, formació i desenvolupament, d'organitzacions de salut, així com a deganats de l'àrea de salut i responsables de formació contínua, d'universitats i institucions d'educació superior.

HELIX SUMMIT 2025 busca transformar la manera com els professionals de la salut adquireixen les competències i els coneixements, amb la mirada posada en potenciar el desenvolupament i benestar del talent humà, el treball en equips multidisciplinaris i la transformació i millora contínua de les organitzacions i dels sistemes de salut, per a l'impacte positiu a la societat.

Descobreix Summit HELIX 2025 a l'enllaç següent