Vés al contingut

Nou curs de Tecnologia robòtica per actualitzar-se en les últimes innovacions tecnològiques en el camp de la rehabilitació neurològica

UCF

UCF ha llançat un curs sobre l'aplicació de la tecnologia robòtica en la neurorehabilitació de la marxa, destinat a professionals sanitaris com metges i fisioterapeutes. Aquest programa formatiu, subvencionat i impartit en modalitat en línia, es focalitza en l'ús d'exoesquelets per ajudar en la rehabilitació de pacients amb trastorns neurològics.

El curs, que inicia la primera edició l'11 de juny, també explora els exoesquelets i la seva interacció amb el pacient i les teràpies robòtiques aplicades. Els participants aprendran a utilitzar aquestes eines tecnològiques per millorar la qualitat de vida dels seus pacients, fent un ús més eficient i efectiu de les tècniques de rehabilitació.

Aquest programa és una oportunitat única per als professionals de la salut que desitgen actualitzar-se en les últimes innovacions tecnològiques en el camp de la rehabilitació neurològica. La integració d'aquests coneixements permetrà optimitzar els resultats terapèutics i oferir una atenció més personalitzada i avançada als pacients.

Aquesta iniciativa representa un pas endavant en la formació contínua dels professionals sanitaris i en l'adopció de noves tecnologies al servei de la salut.

 

INSCRIU-TE AL CURS

Tecnologia_robòtica

Tecnologia robòtica per a neurorehabilitació de la marxa

Hores
49h