Vés al contingut

UCF col·labora en l’actualització del Model de Qualitat de la Formació Professional per a l'Ocupació

UCF
model_qualitat_formació_contínua.jpeg

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CFCC - Generalitat de Catalunya) ha presentat, recentment, l'actualització del Model de Qualitat de la Formació Professional per a l'Ocupació, que té com a objectiu la millora contínua del sistema de la formació professional per a persones ocupades. Aquesta actualització inclou guies, eines d'autoavaluació i altres recursos valuosos, i s’ha desenvolupat gràcies a la cocreació entre el CFCC, UCF i diferents entitats formadores.

“Parlem molt avui dia d’intel·ligència artificial en educació contínua, de personalització, de data learning... però no sempre és sinònim automàtic de més qualitat en l'experiència formativa i millor aprenentatge per a la persona”, reflexiona Òscar Dalmau, director d'innovació i desenvolupament d'UCF.

A través d'aquesta actualització s’aspira, no només a abraçar les noves tecnologies i metodologies, sinó també a prioritzar la qualitat i l'eficàcia de la formació professional per a l'ocupació. A UCF sabem que una formació de qualitat és fonamental per al desenvolupament professional i personal dels individus, així com per al creixement econòmic i social de la comunitat. El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya actualitza el model posant especial èmfasi en les modalitats d'aprenentatge no presencial, i estructura la proposta en diversos blocs que es poden consultar a la seva pàgina web.