Vés al contingut

UCF i EADA signen un conveni de col·laboració amb el propòsit de dissenyar projectes comuns cap al conjunt d’entitats sanitàries i socials

UCF
UCF signa un conveni amb EADA

UCF i EADA han signat un conveni marc de col·laboració per desenvolupar projectes comuns cap al conjunt d’entitats sanitàries i socials. Aquesta col·laboració neix amb el propòsit de desplegar accions conjuntes, amb especial incidència en la sostenibilitat. Aquest enfocament comprèn tant la sostenibilitat humana com l’entorn social, l’ambiental, econòmic, l’ètic i la igualtat d’oportunitats.

Portats per un esperit de servei a la comunitat, aquest acord ha estat signat per Jordi Diaz com a Director General de la Fundació Privada Universitària EADA Business School, i per l’Ana Sedano com a Directora Gerent d’Unió Consorci Formació. Totes dues entitats volen cooperar per desenvolupar programes i activitats d’aprenentatge, de diferent durada, en l’àmbit sanitari i sociosanitari.

Tant UCF com EADA tenen el propòsit d’ajudar a solucionar els desafiaments que ens estem trobant en matèria de medi ambient, economia, societat i benestar. El repte consisteix a ajudar als i a les professionals a dur endavant aquest canvi estratègic on la garantia de la sostenibilitat comença per les mateixes institucions.