Vés al contingut

UCF participa en el seminari "Lideratge en valors a les organitzacions"

UCF
seminari-lideratge-valors

El passat 15 de desembre va tenir lloc un seminari de la Càtedra de Lideratge en Valors de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, impulsada per la UManresa-FUB amb la voluntat de crear les condicions perquè les persones, els equips i les organitzacions utilitzin el lideratge per promoure canvis positius en el seu entorn.

El seminari, que forma part de l'oferta formativa de la Càtedra de Lideratge en Valors, va consistir a fer reflexionar a les persones i organitzacions sobre com el lideratge basat en valors esdevé un model de canvi i transformació que pot facilitar els processos d'adaptació als nous reptes i entorns socials i econòmics.

seminari-lideratge-valors

Des d'UCF vam participar en aquest seminari, al qual van assistir-hi una trentena de directius d'empreses catalanes de diferents àmbits, per connectar els propis valors corporatius amb el model de Lideratge en Valors de la Càtedra.

La sessió va combinar l'exposició de continguts amb una activitat col·laborativa i gamificada, a més de la creació d'un pla de desenvolupament sobre lideratge en valors adaptat als propis interessos.

La docència va ser a càrrec dels dos directors acadèmics de la Càtedra de Lideratge en Valors, els doctors Valentí Martínez i Carlota Riera, a més d'Òscar Dalmau (Director d'Innovació i Desenvolupament d’UCF) i Vanessa Lozano, tots dos docents acreditats de la Càtedra.

La Càtedra i UCF tenen un acord de col·laboració per a desplegar la formació vinculada a Lideratge en Valors al conjunt del sector salut i social. De fet, a partir de mitjans de febrer 2024 es desenvoluparan les primeres accions formatives per organitzacions de salut i social de manera conjunta.