Vés al contingut

UCF participa en la sessió de CreaTalent sobre la identificació del potencial dels professionals

UCF

La setmana passada, CAPSS va organitzar una nova sessió de CreaTalent per abordar la identificació del potencial en les organitzacions.

La sessió va comptar amb les intervencions d'Isabel Arrieta (Hospital de Sant Pau), Mercedes Diego (The Knot World Wide), Carles Pla (ICS), Jordi Rodríguez (Sorigué), Ana Sedano (UCF), Mònica Buqueras (Hospital de Granollers) i Pilar Rol (CAPSS).

Isabel Arrieta, sotsdirectora de Recursos Humans de l'Hospital de Sant Pau, va parlar de la gestió del talent d'alt potencial, subratllant la importància de la responsabilitat compartida entre els directius de la línia i la direcció de persones.

Carles Pla, subdirector de Desenvolupament i Gestió de Talent de l'Institut Català de la Salut, va presentar el Projecte de detecció de potencial de comandaments de l'Atenció Primària a Barcelona Ciutat, tant de noves incorporacions com de professionals que han marxat. Pla va destacar que segons els resultats obtinguts, la majoria de les persones que deixen l'organització ho fan per la relació amb el comandament directe o amb l'equip.

sessio_CreaTalent _potencial_professionals-2

La gerent d'Unió Consorci Formació, Ana Sedano, i la directora executiva de CAPSS, Pilar Rol, van presentar la posada en marxa de la iniciativa "En clau talent", desenvolupada conjuntament amb la consultora IdeQua. Aquest servei a mida té com a objectiu ajudar els associats al CSC en la detecció del potencial dels professionals, tant des de les mateixes organitzacions com des de les formacions que organitzem a UCF.

Durant la segona part de la jornada, experts d'altres sectors, com Mercedes Diego, Talent Management & Development Senior Director de The Knot Worldwide, i Jordi Rodríguez, director de Talent i Organització de Sorigué, van destacar la importància d'invertir més en el desenvolupament de talent, de formar als directius en aquest àmbit i de conèixer bé les necessitats de l'organització per veure què pot aportar valor.

CreaTalent és un espai per a l'intercanvi de coneixement de les entitats associades en l'àmbit de la gestió de persones i està coordinat per Mònica Buqueras, cap de Desenvolupament i Gestió del Talent de l'Hospital de Granollers; Pilar Rol, directora executiva de CAPSS, i Anna Vilanova, responsable de Desenvolupament del Consorci Sanitari Integral.