Vés al contingut

UCF participa en el XXIX Encuentro de Educación Continua de RECLA a Lima, Perú

UCF

La Red de Educación Continua de Latinoamérica y Europa (RECLA) ha organitzat el XXIX Encuentro de Educación Continua de RECLA a Lima (Perú) a les seus de la Universidad Ricardo Palma i la Pontificia Universidad Católica de Perú, on UCF hi ha participat.

RECLA.png

Durant aquests dies, s'han dut a terme tot un seguit d'activitats:

  • Impartir diferents tallers formatius en l'àmbit pedagògic i metodològic sobre noves tendències en disseny instruccional, el desplegament d'estratègies d'aprenentatge digitals, i l'ús d'IA en els processos de valor de les àrees d'educació contínua.
  • Impartir un taller relacionat amb Lideratge en Valors, per tal d'aprofundir en les característiques i  elements diferencials d'aquest estil de lideratge a les organitzacions de salut. Aquest taller ha servit per a presentar el Títol d'Expert Universitari de Lideratge en Valors que ambdues institucions impulsen conjuntament a Catalunya.
  • També s'ha participat en taules de relació i exploració d'oportunitats de col·laboració amb altres Universitats específicament interessades en formació continuada en salut. Amb diferents d'aquestes organitzacions se signaran pròximament convenis de col·laboració, per després mirar d'impulsar algunes iniciatives conjuntes.
encuentro_recla.jpeg

En aquest marc, el passat divendres conjuntament IL3-UB, UManresa UVic-UCC i UCF, varen presentar a totes les Universitats presents, la iniciativa HELIX 2025, un Summit internacional específic d'Educació Contínua en Salut.

Des d'UCF i UManresa UVic-UCC es valora molt  positivament aquestes converses i trobades amb tantes Universitats de Llatinoamèrica (la major part d'elles referents als seus països amb els estudis de salut), a fi de generar relació cap a HELIX 2025, però també cap a promoure noves oportunitats i col·laboracions més enllà de les ja actives a Colòmbia i Mèxic.