Pasar al contenido principal

Carolina Hernández: "La longevitat és la pròxima revolució per a una vida més llarga i saludable"

UCF

Carolina Hernández, bioquímica, autora, coordinadora i directora acadèmica del curs "Longevitat i medicina saludable" d’UCF, ha compartit recentment en una entrevista a La Vanguardia la seva visió sobre la importància de la medicina de la longevitat per allargar i millorar la qualitat de vida de les persones: 

“Considero fonamental que els professionals de la salut comprenguin l’impacte tan profund que té la medicina de la longevitat, en un país com el nostre on cada cop més persones viuen més temps. En l’àmbit científic es diu que la persona que farà 150 anys ja ha nascut. La longevitat és la pròxima revolució”. 

LLEGEIX L'ENTREVISTA COMPLETA

 

De què va aquest curs?

El curs és 100% subvencionat i es dirigeix a tots els professionals de la salut i té com a objectiu principal proporcionar els coneixements bàsics sobre l’envelliment i la millora de la qualitat de vida a la vellesa. 

La formació incideix en aspectes clau com l’entorn i l’envelliment, la nutrició, l’exercici físic, el somni o el descans, i també comparteix les principals teràpies gèniques i recerques recents de fàrmacs o principis actius que afavoreixen la longevitat. 

Carolina Hernández subratlla que el curs no només se centra en la prevenció, sinó també en la millora contínua de la salut a través d'intervencions personalitzades i de llarg termini. 

Amb aquest programa, es pretén dotar als professionals amb les eines necessàries per guiar els seus pacients cap a una vida més llarga i saludable.  

No perdis aquesta oportunitat per formar-te i inscriu-te a l'enllaç que trobaràs a sota!

 

lms_curs.png

Longevitat i medicina saludable

Horas
30h
Modalidades
Todos/as las professionales