Vés al contingut

El lideratge àgil per reforçar l'autonomia dels equips: nova sessió del programa formatiu Update Directiu

UCF
lideratge_agil1.jpg
lideratge_agil2

En el marc del programa formatiu Update Directiu, el 22 i el 28 de maig es van celebrar dues edicions de la sessió "Líders àgils Management 3.0: Noves eines per facilitar l'autonomia dels equips".

La formació, organitzada per UCF i liderada pels experts Rafael Lledó i Noemí Vico, va aplegar nombrosos comandaments i directius del camp de la salut interessats a millorar les seves habilitats de lideratge i gestió d'equips mitjançant metodologies àgils i el Management 3.0, un enfocament innovador que prioritza la col·laboració i la motivació dins dels equips. 

Rafael Lledó, coordinador de l'Update Directiu, doctor i gerent del Consorci Sanitari del Maresme, va inaugurar el curs destacant la importància de la flexibilitat i l'adaptabilitat en el lideratge modern. Per la seva banda, Noemí Vico, consultora, docent i coach especialitzada en entrenament d’habilitats i en cultura d’innovació, va complementar la sessió combinant la teoria amb la pràctica.

Els assistents van tenir l'oportunitat de participar en dinàmiques de grup dissenyades per fomentar la comprensió i l'aplicació dels conceptes apresos, com ara a través del joc Kudo Cards, basat en l'agraïment cap als altres. Per últim, els assistents van rebre un pla d'acció directiva amb un seguit d'accions proposades per poder implementar a les seves organitzacions.