Vés al contingut

L’Update Directiu d’UCF aprofundeix en la qualitat relacional per millorar l’atenció sanitària

UCF

La sessió, centrada en la millora de la qualitat relacional dins dels equips assistencials, va tenir lloc el 16 d’octubre a les instal·lacions d’UCF. 

El passat 16 d’octubre, UCF va acollir una nova sessió de l'Update Directiu, centrada en la millora de la qualitat relacional dins dels equips assistencials. Aquesta trobada va posar el focus en com les relacions entre els professionals impacten directament en la qualitat de l’atenció als pacients. 

La jornada va ser conduïda per David Campos, responsable de la Unitat de Salut Relacional de l’Institut Relacional, qui va subratllar la importància d’introduir un model de qualitat relacional per millorar les dinàmiques internes en els equips assistencials, un aspecte que impacta directament en la qualitat del servei al pacient.  

Durant la sessió es van presentar tècniques innovadores i dinàmiques de grup dirigides a resoldre conflictes i a millorar la comunicació entre els membres dels equips. Aquests aspectes són clau per mantenir un ambient de treball més saludable i eficient. El contingut, especialment adreçat a comandaments i gestors d’equips sanitaris, també va emfatitzar la necessitat d’incloure aquestes habilitats en els plans estratègics de les organitzacions per fomentar una cultura de millora contínua. 

No et perdis aquest vídeoresum on David Campos ens explica la importància de la qualitat relacional: 

L’Update Directiu és un programa formatiu avalat per la Societat Catalana de Qualitat Assistencial (SCQA) i la Societat Catalana de Gestió Sanitària, i acreditat per UManresa - UVic-UCC. Aquesta formació té com a objectiu proporcionar als professionals sanitaris eines pràctiques per liderar amb èxit i millorar tant la qualitat assistencial com el benestar dels equips. 

 

Update_Directiu_2024

Update Directiu

Liderar equips en temps de transformació. Canviem les regles del joc, per canviar les maneres de fer.