Vés al contingut

Més de 105 persones han estat acompanyades durant el primer semestre del 2023 en el programa d’orientació professional Projecta’t!

Orientació

Durant aquest primer semestre de l’any, més de 105 persones han iniciat el seu itinerari d’orientació professional, emmarcat en el programa Projecta’t, 100% subvencionat pel del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. D’aquestes persones, més de 50 ja han finalitzat amb èxit el seu procés d’orientació professional, amb un grau de satisfacció del 98,1%. Aprofitem per informar-vos que el servei d’orientació romandrà obert durant tot l’estiu.

Els usuaris que accedeixen al servei d’orientació tenen a la seva disposició un espai dedicat a treballar de manera individual i confidencial aspectes relacionats amb l’autoconeixement, el reconeixement i la millora de les seves competències, amb la finalitat de progressar en els seus propis objectius. Aquestes sessions es realitzen tant de manera presencial com en línia, essent la persona orientada qui decideix la modalitat de les trobades en funció dels seus interessos i necessitats.

En aquest context, compartim un breu vídeo testimonial de la Maria Eugènia Casanova, una de les usuàries que ha completat el procés d’orientació professional i que ha volgut compartir la seva experiència amb nosaltres. Ella és TCAI de la unitat de cures pal·liatives, i ha aprofitat el procés d’orientació per identificar els seus punts forts i febles, per millorar competències com la comunicació amb pacients i famílies, i per facilitar la transferència d’aprenentatges en el seu dia a dia.