Vés al contingut

Més de 1500 professionals d'Atenció Primària formats sobre atenció a les persones fràgils, amb cronicitat complexa (PCC) o avançada (MACA). No et quedis sense plaça!

UCF

UCF obre una nova edició subvencionada per a professionals d’Atenció Primària de la formació “Atenció a les persones fràgils, amb cronicitat complexa (PCC) o avançada (MACA): posem-nos al dia!”. Fins ara, més de 1500 professionals han dut a terme les primeres edicions i ja es compta amb la inscripció tancada de l'edició prevista per al mes de maig.

L’objectiu d’aquest microcurs de 3 hores de durada és explicar el Model d’atenció per a les persones fràgils amb cronicitat complexa (PCC) o avançada (MACA), així com donar a conèixer les eines que poden ser d’ajuda en l’abordatge de casos. Es realitza a través de l’aplicació mòbil Snackson i permet als participants rebre 5 o 6 microcontinguts diaris, i completar unes preguntes i/o activitats així com petits reptes puntuats. 

L'acollida de les edicions celebrades ha estat molt positiva, considerant la modalitat Mobile learning i el seu disseny com a facilitats per al seu aprenentatge. Fins ara, lun 77'7% dels participants han valorat amb la nota més alta la formació i la meitat de les persones formades pertanyen al col·lectiu d'infermeria. 

Aquest és un petit resum de les principals opinions

El recomano 100%. Molt pràctic i àgil i amb contingut d'alt valor.

Un curs molt profitós, molt fàcil de fer. A mi m'ha portat molta informació molt útil.

Valoro que és una molt bona iniciativa per facilitar la difusió de continguts i la formació continuada.

M'ha encantat la modalitat del curs. Molt pràctic i amè.

Durant la segona edició l’alumnat amb una millor puntuació va rebre un premi: a més d’haver gaudit d’una formació completa i amena, van poder assistir a l’exposició immersiva “Sorolla, una nova dimensió”.  Moltes felicitats a: 

  1. Elena (ICS - Terres de l'Ebre)
  2. Ricardo (ICS)
  3. Aïda(ICS)
  4. Adrià (ICS)
  5. Jaume (ICS)
  6. Sheila (ICS)
  7. Anna (ICS - Barcelona).

Tant la creació del material com la impartició de les edicions programades és finançat amb càrrec dels fons del Ministerio de Sanidad del Gobierno de España aprovats en el CISNS del 23 de juny del 2023 com a suport al Marc Estratègic d’Atenció Primària i Comunitària. Els fons són atorgats pel Departament de Salut a UCF.

No et perdis la següent edició, prevista per al mes de juny!

INSCRIU-TE!

 

cronicitat

Atenció a les persones fràgils, amb cronicitat complexa (PCC) o avançada (MACA): posem-nos al dia!

Hores
3h
Perfils professionals