Vés al contingut

Noves edicions disponibles del curs “Innovació en processos assistencials en atenció primària. Gestió de la demanda”

UCF
ipa-atencio-primaria-simulador-nuria

Unió Consorci Formació conjuntament amb Enaltis i l'Institut Català de la Salut, obre noves edicions del curs "Innovació en processos assistencials en atenció primària. Gestió de la demanda". 

El programa formatiu consta de 20 hores en format híbrid i està dissenyat per introduir-nos a la ciència de la innovació de processos i a la comprensió d'alguns dels principals reptes als quals ens enfrontem en l'entorn actual de l'atenció primària.

El propòsit és millorar el sistema a través de la redefinició i la millora dels processos assistencials posant com a referència el Triple AIM:

  • Millorar el resultat clínic.
  • Millorar l'experiència del pacient i del professional.
  • Fer-ho de manera sostenible.

El curs consta d'una metodologia d'aprenentatge basada en un simulador de processos, inspirat en els jocs d'estratègia i dissenyat específicament per a aquesta formació.

En la primera edició del curs, un total de 455 persones de l'ICS ja van poder utilitzar el simulador amb èxit i l’experiència per part de l’alumnat va ser molt positiva.

No et perdis les pròximes edicions:

  • De l'11 d'abril al 23 de maig.
  • Del 9 de maig al 20 de juny.

INSCRIU-TE AL CURS

 

Vols saber-ne més? No et perdis aquest vídeo explicatiu del curs:

A continuació, escolta el testimoni de la metgessa de família i comunitària Noemi de Miguel Llorente per fer-te una idea del que t'emportes amb el curs: