Vés al contingut

Trobada de Responsables de "Formació i Desenvolupament" i "Igualtat i Violència Masclista" d’organitzacions de Salut i Social de Catalunya

UCF
Igualtat
ideal exp immersiva 2021.jpg

El passat dia 22 de juny va tenir lloc una trobada de responsables de formació i desenvolupament així com d'igualtat i Violència Masclista  d’organitzacions de salut del conjunt del SISCAT Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública de Catalunya.

Així, més de 80 professionals varen poder viure i sentir en primer persona a través d’una experiència de realitat immersiva, l’atenció a un servei d’urgències a una persona víctima de violència masclista.

Formació i Desenvolupament

formacio i desenvolupament exp immersiva.jpg

Es van presentar projectes i experiències en l’àmbit de la formació i el desenvolupament, que connecten amb l’ús de la digitalització i de tecnologies emergents, com a palanca per al desplegament d’experiències d’aprenentatge immersives i memorables.

La sessió va comptar amb la conversa amb el Professor Jose Luis Alonso, expert en ecosistemes d’aprenentatge de la Universitat de Mondragon, amb qui UCF disposa d’un conveni de col·laboració i col·laborarà per a impulsar una nova cultura d’aprenentatge i el desplegament de metodologies participatives i col·laboratives al conjunt de professionals del sector.

Igualtat i Violència Masclista

vm experiencia immersiva.jpg

El grup de participants varen estar desenvolupant un debrifing per analitzar l’experiència viscuda, compartint i analitzant a partir d’ella oportunitats per a la millora de la detecció precoç al conjunt del sistema. A partir de la identificació de bones pràctiques i d’oportunitats de millora, també es va connectar amb les oportunitats de formació i desenvolupament del conjunt de professionals del sector.

A la finalització es va comptar amb una conferència realitzada per la Sra. Alfageme per a la conscienciació de totes i tots els professionals sobre la rellevància de la seva tasca per a la difusió i sensibilització de totes i tots els professionals del sector.