Vés al contingut

Els valors a les organitzacions de salut, avui

Aprenentatge en salut

A partir de la col·laboració d'UCF amb UManresa, i amb relació a la seva Càtedra en Lideratge i Valors, s'ha elaborat un article relacionat amb els valors corporatius avui dia.

De fet, amb les actualitzacions periòdiques de les línies i plans estratègics de les organitzacions, inclosa la pròpia revisió de la seva visió i missió, és natural també revisar els valors per afrontar i superar els reptes que tenen al davant.

I avui, els reptes en són molts: transformació digital, falta de talent professional, posar al pacient veritablement en el centre, redisseny de processos, integració de serveis, desenvolupament de noves competències professionals, etc.

Els plans estratègics (processos generalment col·laboratius i participatius amb el conjunt de l'organització) ens serveixen per traçar conjuntament el rumb però també per qüestionar-se els quès i els coms per anar-hi.

valors-organitzacions-salut.png

Els valors ens ajuden a connectar els propòsits (que ens orienten al futur i ens donen claredat estratègica) amb la nostra manera de fer i la nostra cultura organitzativa. Els valors estan dins la cultura, representen el que és important per a nosaltres, mobilitza l'energia de les persones i es reflecteixen en els nostres comportaments i conductes concretes.

Conjuntament, la Càtedra i UCF estan treballant en el disseny i desplegament de programes formatius (cap al lideratge i als equips de treball) en un moment com l'actual, i així potenciar la consolidació dels valors com una eina estratègica de facilitació i acompanyament dels processos de canvi i transformació.

Llegeix l'article aquí: 

Els valors a les organitzacions de salut, avui

Per visualitzar la revista de la Càtedra en Lideratge i Valors, fes clic al següent botó:

Revista de la Càtedra de Lideratge en valors