Vés al contingut

“Hem de ser capaços de donar respostes adequades a les noves demandes des de la perspectiva de valors” – Conversem amb el Dr. Valentí Martínez

UCF
Lideratge i gestió

UManresa (Fundació Universitària del Bages) ha impulsat la creació de la Càtedra de Lideratge en Valors de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, amb la voluntat de crear condicions perquè les persones, els equips i les organitzacions utilitzin el lideratge per promoure canvis positius al seu entorn.

La Càtedra, centrada en quatre àmbits d'actuació: empresa, salut, educació i esport, ha establert una col·laboració amb UCF per desplegar la formació relacionada amb el Lideratge en Valors en el sector salut i social.

Dins d'aquest marc de col·laboració, UCF treballa en el disseny i desplegament de programes formatius (cap al lideratge i als equips de treball), per facilitar lideratges en valors  on el "per a què" (propòsit) i el "com" (estil) es connectin amb noves maneres de fer.

Aquest enfocament pretén acompanyar els processos de canvi i transformació, i generar un impacte positiu en la societat.

Per tal de conèixer millor aquesta iniciativa, compartim una breu entrevista amb el Dr. Valentí Martínez, Director d'Estratègia Internacional de la Fundació Universitària del Bages – Campus UManresa (UVic-UCC) i director acadèmic de la Càtedra de Lideratge en Valors.

La Càtedra de Valors representa una de les diverses línies de col·laboració entre UCF i UManresa, amb l'objectiu de dur a terme activitats i projectes que contribueixin a una major eficiència en l'ús dels recursos del sistema.