Vés al contingut

Excel·lent acollida del curs “Connectant l'observació amb les competències professionals dels administratius” amb una satisfacció general de 9,2/10

UCF

El 31 de desembre de 2023, va concloure el curs “Connectant l’observació amb les competències professionals dels administratius”, amb la participació de 200 professionals de la funció administrativa  de tot el SISCAT

Més d’un 83% de l’alumnat ha superat satisfactòriament aquesta edició del curs, organitzada de forma gratuïta per UCF, amb el suport la Sociedad Española de Atención al Usuario de la Sanidad (SEAUS), i l’Institut Català de la Salut (ICS), i que ha obtingut una puntuació general de 9,2/10.

L’objectiu d’aquesta formació és desenvolupar la capacitat d’observació dels professionals administratius del sector salut i social per a dur a terme la pròpia tasca diària correctament, i beneficiar el funcionament del sistema, que repercuteix en la millora del servei i de la salut pública.

El curs, amb una durada de 2 hores, es divideix en dos mòduls. En el primer mòdul una pel·lícula interactiva permet posar a prova la capacitat d’observació del participant.

En el segon mòdul, Enric Bastardas, comunicador i formador, comparteix una sèrie de reflexions a través de diferents vídeos, sobre els prejudicis, els biaixos cognitius, la capacitat de ser creatius, l’actitud o l’assertivitat, així com altres elements que ens ajuden a identificar possibles problemes, limitacions o camins de millora, per cercar solucions que siguin senzilles i efectives.

A continuació, compartim una de les reflexions: “Hackejar els prejudicis

 

Alguns comentaris del curs: 

“Mitjançant vídeos i explicacions planeres es fa més fàcil entendre el contingut i més amè. Quant hi ha molt text per llegir és més feixuc. M'ha agradat molt aquest model de curs.”

“Felicitar a la Unió Consorci Formació i també a l'Enric Bastardas per aquest magnífic curs. És de curta durada, però és tan xulo de fer i tan interessant que he desitjat que no s'acabés mai! Realment m'ha encantat! Molt satisfet, bona feina!  Moltes Gràcies!”

“Les explicacions de l'Enric Bastardas són molt aclaridores i el seu tarannà invita a seguir escoltant-lo. Enhorabona!”

“Feia temps que no feia un curs que fos tant amè. El vídeo brutal ja que et fa saber si ets conscient del que et rodeja i l'Enric Bastardas m'ha agradat molt com explica les coses de forma clara, concisa i amena.”

Connectant l'observació amb les competències professionals dels administratius

Connectant l'observació amb les competències professionals dels administratius

Hores
2h