Vés al contingut

Celebrem la Jornada final TRANSFORM per clausurar la 5a edició del programa Talent femení!

UCF
Igualtat

El dijous 30 de maig es va celebrar a les instal·lacions del Parc Sanitari Pere Virgili la jornada TRANSFORM de la 5a edició del programa d’expertesa universitària Talent femení d'UCF, en la qual van participar un total de 16 alumnes.

La jornada TRANSFORM va representar la transformació i l’evolució de les participants, mitjançant la presentació i defensa dels projectes de desenvolupament personal (PDP) realitzats al llarg del programa. Totes les participants van presentar, a través d’un objecte o peça creada manualment, una narrativa del seu propi viatge transformador.

Com a novetat aquest any, UCF i MAGMA, empresa especialitzada en innovació educativa, van incorporar el cinema i l’aplicació mòbil MOVIDA com a mitjà didàctic dins del programa. Meritxell Esquirol, experta audiovisual i de gènere i encarregada de triar les pel·lícules treballades durant les sessions, va oferir una xerrada a les participants per aprofundir en les diferents peces audiovisuals i els valors que s'havien treballat en cadascuna d'elles: 

  • La confiança mútua i la col·laboració – Treball col·laboratiu.

  • La curiositat i la innovació.

  • L'exemplaritat i l'honestedat.

La cloenda de la sessió va anar acompanyada de la Facilitadora de processos d'aprenentatge i desenvolupament Montse Bordas, que va dirigir un exercici col·lectiu anomenat “missatge vitamina”. En ell, cada participant havia de dedicar unes paraules positives i missatges d’admiració per a cada companya, escrivint-los en una nota.

També van estar presents totes les mentores que van acompanyar les participants en la realització del projecte final: la Dra. Núria Serra, Metgessa especialitzada en Gestió Sanitària; la Sra. Mireia Subirana, Experta en Docència, Innovació i Recerca en Cures CCSPT; la Dra. Candela Calle, Directora General Fundació Sant Francesc d’Assís; la Dra. Mònica Ballester, Directora Mèdica de l’Hospital de Mataró; i la Dra. Johanna Cáceres, Directora de comunicació i RSC del Consorci Sanitari del Maresme.

Des d'UCF agraïm la col·laboració de totes les participants en aquesta nova edició!

El programa, que va començar el setembre de 2023, és organitzat per La Unió Catalana d’Hospitals i el Consorci de Salut i Social de Catalunya, impartit per UCF i compta amb la col·laboració de l’Institut Català de la Salut i de la Societat Catalana de Gestió Sanitària.