Vés al contingut

1 milió de gràcies! UCF celebra les 1.000 ressenyes a Google

UCF
Aprenentatge en salut
Atenció a la persona

Aquest estiu ha marcat un punt culminant per a UCF, ja que hem arribat a la fita d’aconseguir 1.000 ressenyes a Google! Per aquest motiu, us volem donar 1.000 gràcies per totes elles: 1 milió de gràcies! 

Amb aquesta celebració i amb la mirada posada en ajudar a professionals del sector de la salut i social, volem donar la benvinguda al darrer trimestre de l'any i agrair a totes les persones que han dedicat uns minuts a compartir la seva experiència amb nosaltres.  

Gràcies a vosaltres, podem dir que cadascuna de les 1.000 ressenyes ens ha fet millorar, portant-nos a un increïble 4,8 de puntuació, després de començar fa només dos anys amb un 3,8. 

A continuació, compartim algunes de les ressenyes en aquest vídeo: 

Balanç de la primera meitat de l’any 2024 i nous reptes 

Fent balanç de la primera meitat del 2024, l’equip d’UCF ha impartit més de 600 accions formatives amb un total de més d'onze mil hores lectives, ha format a més de 37.000 persones i més de 90 persones han passat pel nostre servei d'orientació.  

Tot això ha estat possible gràcies a la col·laboració de més de 350 autors i autores que ens faciliten el seu coneixement per formar professionals de radioteràpia, de fisioteràpia, de farmàcia, portalliteres, de funció administrativa, TCAI, d'infermeria, i d'altres especialitats. 

Cada opinió compartida ens ha permès créixer, adaptar-nos a les necessitats del nostre alumnat i incorporar metodologies innovadores als nostres cursos. Convidem a tothom a explorar les noves edicions i formacions que tenim preparades per a aquest darrer trimestre—de setembre a desembre—que segur us ajudaran a tancar l'any acadèmic amb èxit: 

MÉS CURSOS

A UCF, creiem que l'aprenentatge és una experiència contínua, i gràcies a vosaltres, hem pogut mantenir el nostre compromís de qualitat. Aquest assoliment ens aporta una energia renovada per continuar millorant i oferint el millor servei possible. Gràcies per formar part del nostre viatge! 

 

ARES

Plans de cures estandarditzats per motius de consulta aguts

Hores
26h
Perfils professionals
Infermeria i farmacologia avançada

Infermeria i farmacologia avançada

Hores
30h
Perfils professionals
cures_auxiliars_específiques_maneig_pacient_critic

Cures auxiliars específiques i maneig del pacient crític

Hores
30h
Perfils professionals
Transició_Digital_Salut_Update_Directiu_2024

Transició digital en salut. Ignorància artificial? Visió integral i aplicada de la transformació digital i la creació d’un full de ruta

Hores
8h
Modalitats
Perfils professionals