Vés al contingut

S'inicia un programa dirigit a l'alta direcció d'hospitals de Colòmbia

UCF
Internacional
programa-formació-colòmbia

El 2 de febrer es va presentar a la seu de Compensar, caixa de compensació a Colòmbia, el programa formatiu "Misión Alta Gerencia 2024", una iniciativa conjunta entre l'equip d'educació contínua de la Universidad El Bosque (de Colòmbia), UManresa Uvic-UCC, i Unió Consorci Formació, dissenyada específicament per a un grup de 20 alts càrrecs directius d'hospitals de tot el país. 

El programa, que es desenvoluparà en un format semipresencial, és finançat per Compensar, i incorporarà una estada a Barcelona d'una setmana, que es realitzarà durant el mes d'abril de 2024. L'objectiu principal serà aprofundir coneixements, intercanviar experiències i bones pràctiques i adquirir noves eines per ampliar la visió en la presa de decisions estratègiques en el sector salut.

L'itinerari a Barcelona comptarà amb visites a diferents hospitals i organitzacions de salut a Barcelona i Catalunya. També tindran lloc, de manera combinada, converses directives i tallers formatius.

Actualment, el país de Colòmbia es troba en un moment de transformació i canvi en el sector salut, amb una reforma que està en tràmits polítics, però que, amb independència de com finalitzi, es considera imprescindible potenciar el desenvolupament i la formació contínua cap al sector.

Aquesta iniciativa serà la primera que, de manera conjunta, s'impulsarà entre les diferents institucions, amb la voluntat d'estendre la col·laboració a altres iniciatives i projectes de formació i desenvolupament dels directius i responsables, però també cap al conjunt dels professionals del sector salut a Colòmbia.