Vés al contingut

UCF s'uneix a RECLA per impulsar l'educació contínua a Llatinoamèrica i Europa

UCF
Internacional
acord-recla

Aquest mes, UCF s'ha incorporat oficialment a la Red de Educación Continua de Latinoamérica y Europa (RECLA) amb la voluntat de potenciar el desplegament internacional en llengua castellana d'iniciatives i projectes d’educació contínua.

Aquesta xarxa, que agrupa prop de 150 universitats de Llatinoamèrica i Europa, té com a objectiu promoure i impulsar el desenvolupament i el creixement de l'educació contínua per aconseguir els més alts estàndards de qualitat acadèmica i contribuir al desenvolupament del talent dels seus professionals.

 Des de fa anys, UCF treballa conjuntament amb UManresa UVic-UCC en el desenvolupament d'iniciatives i projectes formatius per als professionals de la salut a Llatinoamèrica en col·laboració amb universitats i institucions de la xarxa RECLA. De fet, Òscar Dalmau, Director d'Innovació i Desenvolupament d'UCF, és el VicePresident de RECLA en representació d'UVic-UCC.

En aquest context, la incorporació d'UCF a RECLA, permetrà ampliar i consolidar aliances amb altres institucions universitàries de referència en diversos països d'Amèrica Llatina i Europa per impulsar projectes conjunts que compartexin interessos o objectius similars.

En el marc d'aquest acord de col·laboració, compartim la darrera edició de la revista RECLA sobre "Reptes i Claus de l'Educació Continua," en la qual des d'UCF hi hem contribuït amb un article que explora l'evolució dels models d'aprenentatge a les organitzacions. 

Revista RECLA