Vés al contingut

Jornada sobre fabricació i qualitat de teixits per a roba hospitalària a Moià

UCF
update-serveis-generals-moia.jpg

El 13 de juny, la Fàbrica BCH de Moià va acollir una jornada formativa organitzada per UCF i el Consorci de Salut i Social de Catalunya centrada en les nocions, materials, processos de fabricació i la qualitat dels teixits i roba hospitalària. L'esdeveniment va comptar amb la participació de professionals de serveis generals d’entitats sociosanitàries, interessats en la millora dels estàndards de qualitat en els teixits hospitalaris. 

Durant la jornada, a càrrec de Vicenç Camps (Cap de producte de Technitiger) i Débora Soler (CEO de Technitiger), es van abordar temes clau com la selecció de materials, els processos de producció i les normes de qualitat que garanteixen la seguretat i confort dels pacients. Tots dos van compartir coneixements tècnics i pràctics, destacant la importància de la innovació i la sostenibilitat en la fabricació de teixits hospitalaris. 

 Els assistents van tenir l'oportunitat d’intercanviar experiències i bones pràctiques. Aquestes activitats van permetre als participants adquirir habilitats concretes per aplicar en el seu dia a dia professional, contribuint a la millora contínua de la qualitat dels productes tèxtils sanitaris. 

L'èxit de la jornada reafirma el compromís d'UCF amb la formació contínua i la qualitat en el sector sanitari. Aquesta iniciativa s'inscriu en el programa formatiu Update de Serveis Generals, dissenyat conjuntament amb el Consorci de Salut i Social de Catalunya. 

2024-Update-Serveis-Generals.png

Update Serveis Generals

Formació continuada i especialitzada per a professionals de l’entorn de serveis generals de l’àmbit sanitari