Vés al contingut

UCF participa en el II Congreso de Igualdad y Recursos Humanos de los Servicios Públicos de Salud a Galícia

UCF

Entre els dies 29 i 30 de novembre i l'1 de desembre, Unió Consorci Formació hem participat en el II Congreso de Igualdad y Recursos Humanos de los Servicios Públicos de Salud a Santiago de Compostela, Galícia.

Organitzat pel Servicio Galego de Saúde, l'esdeveniment ha servit com a punt de trobada per compartir experiències i reptes de futur entre professionals de recursos humans, formació, gestió i polítiques d'igualtat en el sector de la salut.

Els temes principals que s'han tractat han estat les polítiques amb perspectiva de gènere i igualtat, el benestar emocional del personal, el lideratge motivador o la retenció del talent. També s'han exposat diversos casos d'èxit en l'atenció primària.

congres-galicia-ana-sedano

UCF hem participat en la taula de reflexió "Lideratge i noves estratègies de gestió per a les organitzacions sanitàries futures", i també hem presentat les comunicacions "Model de cocreació de plans estratègics més enllà del paper" i "Estandardització de la pràctica en l'aplicació de plans de cura d'infermeries mitjançant un mix formatiu metodològic i innovador: de saber a saber fer".

Les jornades han estat la continuació de la primera edició del Congrés, celebrada a Barcelona l'any 2022, i han suposat un reforç del nostre compromís amb la millora de l'atenció sanitària.