Vés al contingut

UCF i el CSC presentem el programa formatiu del 4t Update de Serveis Generals al celler Sumarroca

UCF
sumarroca_1
sumarroca_2

El 4t Update de Serveis Generals, organitzat per Unió Consorci Formació (UCF) i el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), va comptar amb l'elecció del celler Sumarroca com a seu per a la seva jornada inaugural. L'acte va reunir a 21 persones que ocupen la direcció de serveis generals o comandament de 19 entitats de salut.

Esther Pérez, responsable de projectes d'aprenentatge i desenvolupament a Unió Consorci Formació (UCF) i Rosalia Serra, coordinadora tècnica de l'Àrea Associativa del CSC, van donar la benvinguda institucional als participants. 

Seguidament, Joaquim Tosas, director general de Sumarroca, va oferir una ponència magistral sobre la qualitat i l'ecologia dels vins, aportant les claus principals del model de negoci del celler.

A continuació, va tenir lloc una visita guiada al celler a càrrec de Mercè Sumarroca, sommelier, formadora de cava i responsable d'enoturisme al celler Sumarroca. La visita  va acompanyar-se d'un tast de vins i caves que va brindar l'oportunitat d'explorar de prop els processos i valors que sustenten l'excel·lència de Sumarroca. 

Finalment, va tenir lloc un dinar bufet, on es van lliurar els dossiers informatius amb l'oferta de sessions de l'Update Directiu de Serveis Generals, proporcionant als assistents una visió completa del programa i els seus beneficis.

Més enllà d'oferir un ambient lúdic i diferent, la jornada va permetre als assistents submergir-se en el procés de producció de vins i caves, trobant paral·lelismes i lliçons transferibles a l'entorn hospitalari.

A continuació, et presentem un videoresum de la jornada inaugural:

Una aposta per les jornades experiencials entre el març i l'octubre de 2024

Enguany, el programa update compta amb 10 sessions distribuïdes entre els mesos de març i octubre de 2024.  Un total de 8 sessions són experiencials, i oferiran la possibilitat de visitar emplaçaments com la Fàbrica tèxtil de Moià, el mas Can Comas, el Consorci Hospitalari de Vic, la Planta de Residus PREZERO de Martorelles, l’Hospital Clínic de Barcelona, l’Hospital de Mataró, la Comissaria Superior de Seguretat Ciutadana de Sabadell i la Ciutat de l’Aigua de Barcelona.

Les 2 sessions restants també seran presencials i se celebraran a la seu d’UCF. Totes elles combinen l’aprenentatge i la connexió amb diversos professionals del sector de la salut.

El preu de cada jornada o sessió és de 120 €, però també hi ha disponible l’opció de pack, on es podran comprar les 10 sessions per 1.100 € (cada sessió sortirà a 110 €). Les inscripcions a les sessions es realitzaran a través del següent enllaç.

2024-Update-Serveis-Generals.png

Update Serveis Generals

Formació continuada i especialitzada per a professionals de l’entorn de serveis generals de l’àmbit sanitari