Vés al contingut

UCF i FILMIN aposten pel Talent femení

Igualtat
talent_femeni_filmin_ucf.jpg

Aquest octubre hem encetat la 5a edició del Programa d'Expertesa Universitària de Talent femení amb una emocionant novetat. Gràcies a la nostra col·laboració amb MAGMA, hem incorporat el cinema com una eina didàctica per fomentar valors i comportaments essencials en l’àmbit del lideratge.

L'objectiu d'aquesta activitat complementària és que, mitjançant una selecció de pel·lícules de FILMIN, les participants del programa treballin en tres valors clau del Talent Femení: la curiositat i innovació, la confiança mútua i col·laboració, i l’exemplaritat i honestedat.

Per dur-ho a terme, expertes en cinema i en qüestions de gènere realitzaran una selecció de pel·lícules del catàleg de FILMIN que aborden aquests temes.

Les alumnes del curs tindran accés gratuït a la plataforma des de l'1 de novembre fins a finals de juny. A partir del mes de gener, s’afegirà al menú de FILMIN la "Col·lecció Talent Femení", on es podran trobar 30 pel·lícules recomanades, de les quals tres es treballaran específicament en relació als tres valors de referència triats.

Per a cada una d'aquestes pel·lícules que caldrà visualitzar, es realitzaran una sèrie d'activitats destinades a desenvolupar cada competència.

Amb aquesta iniciativa, des d’UCF reforcem el nostre compromís amb la cultura i les metodologies d'aprenentatge innovadores, fomentant l'educació a través d'eines didàctiques d'entreteniment.