Vés al contingut

Noves edicions disponibles de cursos sobre atenció a persones fràgils i cronicitat complexa!

UCF
Atenció a la persona
Aprenentatge en salut

UCF obre noves edicions subvencionades de formacions relacionades amb l’atenció a persones fràgils i amb cronicitat complexa per aquests pròxims mesos d’octubre i novembre. 

cronicitat

La formació, que ja han realitzat 3000 alumnes de l’àmbit de l’Atenció Primària en 5 mesos, obre una nova fase amb edicions dirigides a professionals assistencials de l’àmbit hospitalari de Catalunya. 

L'objectiu principal és proporcionar una comprensió detallada del Model d'atenció per a persones fràgils amb cronicitat complexa (PCC) o avançada (MACA). Es pretén que els participants coneguin les eines actuals, de

senvolupades pel Departament de Salut, que són fonamentals per a l'abordatge efectiu i integral d'aquests casos. A través d'aquestes eines, els professionals podran oferir una atenció més adequada, millorant la qualitat de vida de les persones afectades. 

El curs és autoformatiu i de 3 hores, i presenta una modalitat Mobile learning. Aquest format permet als participants rebre 5 o 6 microcontinguts diaris, i completar unes preguntes o activitats així com petits reptes puntuats.  

Aquest és un petit resum de les principals opinions:  

El temari ha estat molt complet i la forma de presentació adequada. El fet d'obrir cada dia el temari t'obliga a connectar-te cada dia i no perdre el fil d'allò que vas estudiant. M'ha agradat molt. Gràcies.

Ha estat un curs força interessant, de veritat, ja que actualment participo en la meva feina en la gestió de cronicitat i complexitat de les persones PCC, Servei de Pades i estic aprenent molt. Per això, he volgut fer aquest curs. Publiqueu més cursos d'aquestes característiques, que són molt útils i pràctiques. Enhorabona per la iniciativa!

M'ha encantat el format. Molt amè i divertit i fent-lo a poc a poc es reté més!

M'ha agradat molt, n'he tret molt de profit. 

Curs amè, fàcil d'entendre i molt profitós pel nostre dia a dia de la consulta de primària. El recomano a companys/es de primària.

Aquesta formació, que també va obrir-se, primerament, a l’àmbit d’Atenció Primària i que va comptar amb 800 inscripcions en menys de 2 mesos, obre pas a noves edicions dirigides tant a professionals de Catalunya de l’àmbit hospitalari com d'Atenció Primària.

El curs, de 15 hores de durada, és en línia tutoritzat. El seu objectiu principal és oferir competències, habilitats i eines per a l’atenció centrada en el pacient en situacions de fragilitat i cronicitat per així millorar la capacitació dels professionals. 

Vols saber-ne més? No et perdis aquest vídeo amb l’explicació del Doctor Jordi Amblàs. 

cronicitat

Atenció a les persones fràgils, amb cronicitat complexa (PCC) o avançada (MACA): posem-nos al dia!

Hores
3h
Perfils professionals
curs_fcca_atenció_persones_fràgils

Atenció individualitzada a persones fràgils, PCC i MACA: model i aplicació pràctica

Hores
15h